CP00321: SUMILLERIA (HOTR0209)
De 15/03/2021 al 27/01/2022
Tancat
Termini d'inscripció de 22/12/2020 a 04/03/2021
Servei/Sala
CDT VALENCIA
Certificat Professionalitat Hostaleria i Turisme
Tornar
Plaç d'inscripció tancat
Horari08:30 a 12:30 h
Duració730 horas
DocentsVERDEGUER FERNÁNDEZ, SARA BELÉN GONZALEZ MICO, MONICA FATIMA BAO CABEZOS, MAXIMILIANO
Direcció d'imparticióPROLONGACIÓN PASEO DE LA ALAMEDA, 37, 46023, València
Dirigit aTreballadors/es en actiu i/o fixos discontinus en empreses d'hostaleria i restauració.
RequisitsComplir els requeriments formatius i/o professionals per a cursar amb aprofitament la formació en els termes previstos en la normativa d'aplicació, i superar les proves de selecció habilitades a aquest efecte.
ObjectiusCatar vins, altres begudes i productes selectes propis de sommelieria, dissenyant la seua oferta, gestionar la conservació dels vins i realitzar el seu servei especialitzat, assessorant el client sobre l'harmonia entre vins i plats i, comunicar-se en una llengua estrangera si escau, integrant-se en l'equip de l'establiment i actuant sota normes de seguretat, higiene i protecció ambiental.
Continguts(d'Acord amb el RD 685/2011, de 09 de juny del certificat de professionalitat HOTR0209 Sumilleria)
MF1106_3: Tast de vins i altres begudes analcohòliques i alcohòliques diferents de vins. (270 hores)
UF0847: (Transversal) Vins, altres begudes alcohòliques, aigües, cafés i infusions. (80 hores)
UF0848: (Transversal) Elaboració de vins, altres begudes alcohòliques, aigües, cafés i infusions (80 hores)
UF0849: Preparació i tast de vins i altres begudes alcohòliques. (80 hores)
UF0850: Preparació i tast d'aigües, cafés i infusions. (30 hores)
MF1107_3: Disseny de cartes de vins i altres begudes analcohòliques i alcohòliques diferents de vins. (190 hores) UF0847: (Transversal) Vins, altres begudes alcohòliques, aigües, cafés i infusions. (80 hores)
UF0848 (Transversal) elaboració de vins, altres begudes alcohòliques, aigües, cafés i infusions (80 hores)
UF0851: Confecció de cartes de vins i altres begudes alcohòliques, aigües envasades, cafés i infusions. (30 hores) MF1108_3: Anàlisi sensorial de productes selectes propis de sumillería i disseny de les seues ofertes. (60 hores)
MF1109_3: Gestió de cellers en restauració. (60 hores)
MF1110_3: Servici especialitzat de vins. (80 hores)
MF0711_2: (Transversal) Seguretat, higiene i protecció ambiental en hostaleria. (60 hores)
MF1111_2: Llengua estrangera professional per a servicis de restauració. (90 hores)
MP0176: Mòdul de pràctiques professionals no laborals de Sumillería (80 hores)
Informació adicionalLa prova de selecció serà el 5 de març en el CdT València, per ordre alfabètic del primer cognom del participant:
09:30 hores: Cognoms des de la A fins a la L (Ambdós inclosos)
12:00 horas: Cognoms des de la M fins a la Z (Ambdós inclosos)