CP00422: CUINA (HOTR0408)
De 17/10/2022 al 30/05/2023
Tancat
Termini d'inscripció de 17/06/2022 a 03/10/2022
Cuina/Rebosteria
CDT VALENCIA
Certificat Professionalitat Hostaleria i Turisme
Tornar
Plaç d'inscripció tancat
Horari09:00 a 15:00 h
Duració810 horas
DocentsGOMEZ-SENENT LOPEZ, CARLOS GONZALEZ MICO, MONICA FATIMA TORRES BROSETA, LUIS MIGUEL
Direcció d'imparticióPROLONGACIÓN PASEO DE LA ALAMEDA, 37, 46023, València
Dirigit aPersones en situació de desocupació.
RequisitsComplir els requeriments formatius i/o professionals per a cursar amb aprofitament la formació en els termes previstos en la normativa d'aplicació, i superar les proves de selecció habilitades a aquest efecte.
ObjectiusDesenvolupar els processos de preelaboració, preparació, presentació i conservació de tota classe d'aliments i definir ofertes gastronòmiques, aplicant amb autonomia les tècniques corresponents, aconseguint la qualitat i objectius econòmics establits i respectant les normes i pràctiques de seguretat i higiene en la manipulació alimentària.
Continguts(d'Acord amb els RD 1376/2008 y 619/2013, del certificat de professionalitat HOTR0408 Cuina):
MF0711_2 Seguretat, higiene i protecció ambiental en hostaleria (60 h)
MF0259_2 Ofertes gastronòmiques senzilles i sistemes d'aprovisionament (70 h)
MF0260_2 Preelaboració i conservació d'aliments (190 h)
MF0261_2 Tècniques culinàries (240 h)
MF0262_2 Productes culinaris (170 h)
MP0017 Mòdul de pràctiques professionals no laborals de cuina (80 h)
Informació adicionalLa prova de selecció serà el 04/10/2022 en el CdT Valencia, per ordre alfabètic del primer cognom del participant:
08:30 hores: Cognoms des de la A fins a la L (Ambdós inclosos)
11:30 horas: Cognoms des de la M fins a la Z (Ambdós inclosos)