Estás en: Inici > CdT d'Alacant > CdT d'Alacant

CdT d'Alacant

/centresdeturisme/imagenes/cdt_alicante.jpg
En la ciutat d'Alacant i la seua comarca el turisme representa, cada vegada més, una bona oportunitat per als empresaris. Molts han sabut aprofitar-la per mitjà d'un fort impuls, incrementant sensiblement la varietat de l'oferta. Esta competitivitat fa imprescindible la renovació contínua dels professionals, confiant esta tasca al CdT d'Alacant des de la seua inauguració l'any 1994. Des de les voltants de la Muntanya Tossal, junt amb el castell de Sant Ferran a Alacant, el modern edifici del CdT és mostra d'arquitectura integrada en la naturalesa. Rodejat de jardins, des de les instal·lacions d'este centre es domina una bella panoràmica de la ciutat. L'amplitud d'espais, unida a una depuració de línies i funcionalitat d'elements decoratius, definixen el caràcter d'este centre.

 

El Centre:
Des de les voltants de la Muntanya Tossal, junt amb el castell de Sant Ferran a Alacant, el modern edifici del CdT, és una mostra d'arquitectura integrada en la naturalesa. Rodejat de jardins, des de les instal·lacions d'este centre es domina una bella panoràmica de la ciutat. L'amplitud d'espais, unida a una depuració de línies i funcionalitat d'elements decoratius definixen el caràcter d'este centre.

Enllaços relacionats
No hay noticias disponibles

Agenda de Formación


Calendario del CdT de Alicante

LMXJVSD
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
401:Authentication credentials (https://dev.twitter.com/pages/auth) were missing or incorrect. Ensure that you have set valid consumer key/secret, access token/secret, and the system clock is in sync. message - Invalid or expired token. code - 89
Copyright 2011, Generalitat Valenciana