Estás en: Inici > CdT d'Alacant > CdT d'Alacant

CdT d'Alacant

/centresdeturisme/imagenes/cdt_alicante.jpg
En la ciutat d'Alacant i la seua comarca el turisme representa, cada vegada més, una bona oportunitat per als empresaris. Molts han sabut aprofitar-la per mitjà d'un fort impuls, incrementant sensiblement la varietat de l'oferta. Esta competitivitat fa imprescindible la renovació contínua dels professionals, confiant esta tasca al CdT d'Alacant des de la seua inauguració l'any 1994. Des de les voltants de la Muntanya Tossal, junt amb el castell de Sant Ferran a Alacant, el modern edifici del CdT és mostra d'arquitectura integrada en la naturalesa. Rodejat de jardins, des de les instal·lacions d'este centre es domina una bella panoràmica de la ciutat. L'amplitud d'espais, unida a una depuració de línies i funcionalitat d'elements decoratius, definixen el caràcter d'este centre.

CdtaAenor__27x50CdtaIqnet__50x50

El Centre:
Des de les voltants de la Muntanya Tossal, junt amb el castell de Sant Ferran a Alacant, el modern edifici del CdT, és una mostra d'arquitectura integrada en la naturalesa. Rodejat de jardins, des de les instal·lacions d'este centre es domina una bella panoràmica de la ciutat. L'amplitud d'espais, unida a una depuració de línies i funcionalitat d'elements decoratius definixen el caràcter d'este centre.

Enllaços relacionats

Noticies

29/12/2017

Feliç Any 2018

nadal
Ens ho havíeu demanat i ací està el vostre regal, la nova programació de la Xarxa de Centres de Turisme. Trobaràs cursos d'hostaleria i turisme, impartits per professionals i pensats per a tu.  Anirem afegint nous cursos a poc a poc. Estigues informat! No et perdes cap.  Comencem?    
30/07/2015
#CdTJobs
Copyright 2011, Generalitat Valenciana