Estás en: Inici > CdT Alquería del Duc de Gandía > CdT Alquería del Duc de Gandía

CdT L'Alqueria del Duc de Gandia

Amb vista a potenciar i millorar els recursos humans i del sector turístic de la comarca de la Safor, la Generalitat i l'Ajuntament de Gandia van subscriure, en 1996, un conveni de col·laboració a fi de coordinar els seus esforços en la gestió d'un centre de turisme. L'immoble de L'Alqueria del Duc que alberga el CdT, rehabilitat i transformat, es troba en un entorn mediambiental, d'horts i marjals, junt amb unes llacunes (ullals) que constituïxen un magnífic ambient de vegetació i fauna. Els orígens de l'edifici es remunten a una torre sentinella del segle XV, a la que posteriorment se li va adossar, en el segle XVI, una alqueria fortificada, utilitzada com a residència d'estiu per la família dels Borja, Ducs de Gandia.

El Centre:

L'immoble de L'Alquería del Duc que alberga el CdT, rehabilitat i transformat en Hotel-Escola, es troba en una zona humida d'horts i marjals, junt amb unes llacunes "ullals" que constituïxen un magnífic entorn de vegetació i fauna aquàtica.

Infraestructura:

Entorn d'un ampli i lluminós vestíbul, es troben distribuïdes les aules de formació teòrica, sales audiovisuals amb grans projectors de vídeo, menjador de pràctiques, sala de tast de vins, biblioteca especialitzada, aula de demostració de cuina, servici de cafeteria, cuines completes amb equipament d'alt nivell professional, aules d'informàtica amb sistemes multimèdia i Internet, sistema de videoconferència, etcètera. Tot al servici dels estudiants d'hostaleria i de turisme, així com de professionals del sector.

 

 

 

Agenda de Formación


Calendario del CdT de Gandia

LMXJVSD
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Connection reset
Copyright 2011, Generalitat Valenciana