Estás en: Inici > CdT de Valencia > CdT de València

CdT de València

El Centre de Turisme de València incorpora totes les tecnologies formatives d'avantguarda en les seues instal·lacions, en el disseny d'espais i en els aspectes funcionals. Es va inaugurar el 24 de maig de 1999, constituint-se en el punt de trobada de la formació turística en la ciutat de València i tota la seua àrea d'influència. La seua creació ha representat un nou punt de partida a partir del qual se centralitzen totes les accions formatives que, de forma provisional, es desenrotllaven en diverses instal·lacions. La complexitat de l'entramat empresarial del sector turístic de la capital de la Comunitat Valenciana, unida a la diversitat de productes turístics, condiciona les activitats que el CdT programa anualment, prestant una especial atenció a tots els col·lectius que intervenen.

El Centre:
El CdT de València aglutina tota l'experiència acumulada al llarg de la història dels CDT, incorporant tecnologies d'avantguarda en les seues instal·lacions, en el disseny dels espais i en els aspectes funcionals.

Infraestructura:
Entorn d'un ampli i lluminós hall, es troben distribuïdes les aules de formació teòrica, sales audiovisuals amb grans projectors de vídeo, menjador de pràctiques, sala de tast de vins, biblioteca especialitzada, aula de demostració de cuina, servici de cafeteria, cuines completes amb equipament d'alt nivell professional, aules d'informàtica, aules d'informàtica amb sistemes multimèdia i Internet, sistema de videoconferència, etcètera. Tot el servici dels estudiants d'hostaleria i de turisme, així com de professionals del sector.
 

Agenda de Formación


Calendario del CdT de Valencia

LMXJVSD
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
21/10/2019
Servicio/Sala
Connection reset
Copyright 2011, Generalitat Valenciana