Estás en: > Inici > Tramitació > Empresa turística

PLA ACTUALITZACIÓ VIVENDES TURÍSTIQUES

         La Conselleria de Turisme, per a l'execució de la modificació de les normes reguladores de l'oferta d'apartaments turístics i la introducció en ella de principis d'alliberament i agilització administrativa, ha elaborat un PLA ESPECIAL un dels objectius – junt del qual amb el de normalització del nombre més gran possible de vivendes turístiques i el foment de l'activitat dels professionals del sector – És l'ACTUALITZACIÓ del REGISTRE existent, classificant l'oferta que es comercialitza online. 

Per a això s'ha dissenyat un projecte que permetrà mantindre actualitzats les dades existents en el Registre d'Empreses de Lloguer de Vivendes Turístiques referents tant a les empreses com a les vivendes que gestionen.

Per a facilitar l'execució del dit projecte, s'ha desenrotllat una aplicació informàtica a què vosté pot accedir utilitzant les credencials (usuari i contrasenya) que ha rebut per e-mail. A través d'està aplicació es podrà comprovar i si és el cas corregir la informació disponible en el Registre d'Empreses de Lloguer de Vivendes Turístiques, però no es podran inscriure ni donar de baixa vivendes ni oficines d'atenció al públic, per a açò es manté la forma habitual.

 

Preguem òmpliga tots i cada un dels camps del qüestionari, especialment aquells que permeten la completa i total identificació de les vivendes gestionades. Amb això evitarem duplicitats i aclarirem la informació sobre les mateixes.

Compartir

Twitter

Portals

Portal Turístico Telefon 112
© Generalitat Valenciana. Agència Valenciana del Turisme