LA MEUA SELECCIÓ Zona privada

CP00121: OPERACIONS BÀSIQUES DE CUINA (HOTR0108)

De 15/03/2021 al 18/06/2021
Obert
Cuina/Rebosteria
CDT GANDIA
Certificat Professionalitat Hostaleria i Turisme
Tornar
Inscriure's
Afegir a la meua selecció de cursos
Horarilunes a jueves 9 a 15h, viernes 9 a 14.
Duració350 horas
Contactecdt_gandia@gva.es962845858Necessites saber més?
Direcció d'imparticióCAMÍ DE L'ALQUERIA, S/N, 46730, Gandia
Dirigit aPersones en situació de desocupació.
RequisitsComplir els requeriments formatius i/o professionals per a cursar amb aprofitament la formació en els termes previstos en la normativa d'aplicació, i superar les proves de selecció habilitades a aquest efecte.
ObjectiusPreelaborar aliments, preparar i presentar elaboracions culinàries senzilles i assistir en la preparació d'elaboracions mes complexes, executant i aplicant operacions, tècniques i normes bàsiques de manipulació, preparació i conservació d'aliments.
Continguts(d'Acord amb els RD 1376/2008 y 619/2013, del certificat de professionalitat HOTR0108 Operacions bàsiques de cuina): MF0255_1: Aprovisionament, preelaboració i conservació culinaris (120 hores) MF0256_1 Elaboració culinaria bàsica (150 hores) MP0014: Mòdul de pràctiques professionals no laborals d'operacions bàsiques de cuina (80 hores)
Informació adicionalCaldrà presentar-se a la prova de selecció el 2 de març a les 9:30h.

Pròxims cursos