CP00122: OPERACIONS BÀSIQUES DE CUINA (HOTR0108)
De 02/05/2022 al 28/07/2022
Tancat
Termini d'inscripció de 10/01/2022 a 20/04/2022
Cuina/Rebosteria
CDT DENIA
Certificat Professionalitat Hostaleria i Turisme
Tornar
Plaç d'inscripció tancat
HorariDe 09:00 a 15:00 h.
Duració350 horas
DocentsLAZA GARCIA DE VICUÑA, PABLO LATORRE ARIAS, JUAN JOSE
Direcció d'imparticióC/ FALUTX, S/N, 03700, Dénia
Dirigit aPersones en situació de desocupació.
RequisitsTindre d'acord amb la normativa d'aplicació, els coneixements formatius o professionals suficients que permeten cursar amb aprofitament la formació i superar la prova de selecció.
ObjectiusPreelaborar aliments, preparar i presentar elaboracions culinàries senzilles i assistir en la preparació d'elaboracions mes complexes, executant i aplicant operacions, tècniques i normes bàsiques de manipulació, preparació i conservació d'aliments.
Continguts(D'acord amb l'RD 1376/2008 d'1 d'agost, del certificat de professionalitat HOTR0108: Operacions bàsiques de cuina):
MF0255_1: Aprovisionament, preelaboración i conservació de productes culinaris (120 h.)
MF0256_1: Elaboració culinària bàsica (150 h.)
MP0014: Mòdul de pràctiques professionals no laborals (80 h)
Informació adicionalProves Selecció: Dimecres, 20 d'abril de 2022 a les 10.00 h. en CdT Dénia.
Dates: Del 2 de maig al 28 de juliol de 2022.
Duració: 350 h. totals.
Horari: De 09.00/ a 15.00 h. De dilluns a divendres.