Logo de CdT Online Zona privada
Logo de CdT Online

CP00222: OPERACIONS BÀSIQUES DE CUINA (HOTR0108)

De 10/10/2022 al 23/01/2023
Tancat
Termini d'inscripció de 17/06/2022 a 26/09/2022
Cuina/Rebosteria
CDT VALENCIA
Certificat Professionalitat Hostaleria i Turisme
Tornar
Plaç d'inscripció tancat
Horari09:00 a 14:00 h
Duració350 horas
DocentsTORRES BROSETA, LUIS MIGUEL
Contactecdt_valencia@turismecv.es961207010Necessites saber més?
Direcció d'imparticióPROLONGACIÓN PASEO DE LA ALAMEDA, 37, 46023, València
Dirigit aPersones en situació de desocupació.
RequisitsComplir els requeriments formatius i/o professionals per a cursar amb aprofitament la formació en els termes previstos en la normativa d'aplicació, i superar les proves de selecció habilitades a aquest efecte.
ObjectiusPreelaborar aliments, preparar i presentar elaboracions culinàries senzilles i assistir en la preparació d'elaboracions mes complexes, executant i aplicant operacions, tècniques i normes bàsiques de manipulació, preparació i conservació d'aliments.
Continguts(d'Acord amb els RD 1376/2008 y 619/2013, del certificat de professionalitat HOTR0108 Operacions bàsiques de cuina): MF0255_1: Aprovisionament, preelaboració i conservació culinaris (120 hores) MF0256_1 Elaboració culinaria bàsica (150 hores) MP0014: Mòdul de pràctiques professionals no laborals d'operacions bàsiques de cuina (80 hores)
Informació adicionalLa prova de selecció serà el 27/09/2022 en el CdT Valencia, per ordre alfabètic del primer cognom del participant: 08:30 hores: Cognoms des de la A fins a la L (Ambdós inclosos) 11:30 horas: Cognoms des de la M fins a la Z (Ambdós inclosos)

Pròxims cursos