Logo de CdT Online Zona privada
Logo de CdT Online

CP00422: CUINA (HOTR0408)

De 17/10/2022 al 15/06/2023
Tancat
Termini d'inscripció de 20/06/2022 a 04/10/2022
Cuina/Rebosteria
CDT GANDIA
Certificat Professionalitat Hostaleria i Turisme
Tornar
Plaç d'inscripció tancat
HorariLunes y viernes de 9 a 14h, martes y jueves 9 a 16h, miércoles 9 a 15h.
Duració810 horas
DocentsRONDA MAS, ANNA RONDA MAS, ANNA PASTOR DÍAZ, MANUEL JOAQUÍN PLA MARTORELL, JUAN IGNACIO
Contactecdt_gandia@turismecv.es962845858Necessites saber més?
Direcció d'imparticióCAMÍ DE L'ALQUERIA, S/N, 46730, Gandia
Dirigit aPersones en situació de desocupació.
RequisitsComplir els requeriments formatius i/o professionals per a cursar amb aprofitament la formació en els termes previstos en la normativa d'aplicació, i superar les proves de selecció habilitades a aquest efecte.
ObjectiusDesenvolupar els procesos de preelaboració, preparació i conservació de tota classe d'aliments i definir ofertes gastronòmiques, aplicar amb autonomia les tècniques corresponents i aconseguir la qualitat i objectius econòmics establerts i respectar les normes i pràctiques de seguretat i higiene en la manipulació alimentària.
ContingutsD'acord amb el certificat de professionalitat CUINA, HOTR0408. (RD1376/2008). MF0259_2: Ofertes gastronòmiques senzilles i sistemes d'aprovisionament (70h). MF0260_2: Preelaboració i conservació d'aliments (190h). MF0261_2: Tècniques culinàries (240h). MF0262_2: Productes culinaris (170h). MF0711_2: Seguretat, higiene i protecció ambiental en l'hostaleria (60h). MP0017: Pràctiques professionals no laborals de cuina (80h).
Informació adicionalSe l'avisarà mitjançant correu electrònic del dia que haurà d'acudir al CdT per a realitzar la prova de selecció.

Pròxims cursos