Logo de CdT Online Zona privada
Logo de CdT Online

CP00422: OPERACIONS BÀSIQUES DE CUINA (HOTR0108)

De 17/10/2022 al 20/02/2023
Tancat
Termini d'inscripció de 20/06/2022 a 02/10/2022
Cuina/Rebosteria
CDT CASTELLON
Certificat Professionalitat Hostaleria i Turisme
Tornar
Plaç d'inscripció tancat
HorariLunes a jueves: 8:30 a 14:30 h.
Duració350 horas
DocentsVENTURA MONTERDE, TERESA GÓMEZ LÓPEZ, MIGUEL LLEDO SANCHEZ, VANESSA
Contactecdt_castellon@turismecv.es964739800Necessites saber més?
Direcció d'imparticióASTRÓNOMO PIERRE MECHAIN, 2, 12100, Castelló de la Plana/Castellón de la Plana
Dirigit aPersones en situació de desocupació residents a la Comunitat Valenciana.
RequisitsRealitzar inscripció telemàtica en la web www.cdt.gva.es, autoritzant a consultar les seues dades identificatives, o en cas contrari adjuntar NIF/NIE, NÒMINA o DARDE en vigor.
ObjectiusPreelaborar aliments, preparar i presentar elaboracions culinàries senzilles i assistir en la preparació d'elaboracions mes complexes, executant i aplicant operacions, tècniques i normes bàsiques de manipulació, preparació i conservació d'aliments.
Continguts(d'Acord amb els RD 1376/2008 y 619/2013, del certificat de professionalitat HOTR0108 Operacions bàsiques de cuina): MF0255_1: Aprovisionament, preelaboració i conservació culinaris (120 h.) MF0256_1 Elaboració culinaria bàsica (150 h.) MP0014: Mòdul de pràctiques professionals no laborals (80 h.) * (MF0255_1) ATENENT AL REGLAMENT RD 295/2004 de 20 de febrer, El Mòdul Formatiu MF0255_1: Aprovisionament, preelaboració i conservació culinaris (120 hores) , conté la Unitat UF0053: Aplicació de normes i condicions higienicosanitàries en restauració (30 hores) . El posseïdor d'este Certificat ha rebut la formació necessària per a realitzar la manipulació d'aliments de forma competent, tal com s'assenyala en el "Suplement Europass" dels Certificats de Professionalitat.
Informació adicionalLa prova de selecció serà el 4 d'octubre a les 9h. Hauran d'acudir amb la documentació que acredite la seua identitat i portar bolígraf blau o negre per a realitzar la prova.

Pròxims cursos