Logo de CdT Online Zona privada
Logo de CdT Online

CP00522: CUINA (HOTR0408)

De 26/10/2022 al 11/07/2023
Tancat
Termini d'inscripció de 20/06/2022 a 14/10/2022
Cuina/Rebosteria
CDT CASTELLON
Certificat Professionalitat Hostaleria i Turisme
Tornar
Plaç d'inscripció tancat
HorariLunes a viernes, de 8:30 a 13:30 h. (Excepto miércoles, de 8:30 a 14:30 h.)
Duració810 horas
DocentsVENTURA MONTERDE, TERESA GÓMEZ LÓPEZ, MIGUEL
Contactecdt_castellon@turismecv.es964739800Necessites saber més?
Direcció d'imparticióASTRÓNOMO PIERRE MECHAIN, 2, 12100, Castelló de la Plana/Castellón de la Plana
Dirigit aPersones en situació de desocupació residents a la Comunitat Valenciana.
RequisitsRealitzar inscripció telemàtica en la web www.cdt.gva.es, autoritzant a consultar les seues dades identificatives, o adjuntar NIF/NIE,DARDE o NÒMINA en vigor. Complir els requisits d'accés a Certif. Professio. nivell 2 i superar les proves selecció.
ObjectiusDesenvolupar els processos de pre-elaboració, preparació, presentació i conservació de tota classe d'aliments i definir ofertes gastronòmiques, aplicant amb autonomia les tècniques corresponents, aconseguint la qualitat i objectius econòmics establits i respectant les normes i pràctiques de seguretat i higiene en la manipulació alimentaria.
Continguts(Els mòduls formatius es desenrotllaran conforme al Real Decret 1376/2008, d'1 d'agost, modificat pel RD 619/2013, de 2 d'agost ) MF0259_2: Ofertes gastronòmiques senzilles i sistemes d'aprovisionament (70h.). MF0711_2: Seguretat i higiene i protecció ambiental (60h) MF0260_2: Preelaboració i conservació d'aliments (190h.) MF0261_2: Tècniques culinàries (240h.) MF0262_2: Productes culinaris (170h.) MP0017: Pràctiques professionals no laborals de cuina (80h) *(MF0711_2) ATENENT AL REGLAMENT 852/2004, DEL PARLAMENT EUROPEU I DEL CONSELL, RELATIU A LA HIGIENE DELS PRODUCTES ALIMENTARIS, I D'ACORD AMB EL QUE ESTABLIXEN ELS REIALS DECRETS QUE REGULEN ELS CERTIFICATS DE PROFESSIONALITAT EN QUÈ S'INTEGRA, LA FORMACIÓ ESTABLIDA EN EL MÒDUL FORMATIU DE SEGURETAT I HIGIENE I PROTECCIÓ AMBIENTAL EN HOSTALERIA GARANTIX EL NIVELL DE CONEIXEMENTS NECESSARIS PER A LA CORRECTA MANIPULACIÓ DELS ALIMENTS.
Informació adicionalLa prova de selecció serà el 17d'octubre, a les 9 h. Hauran d'acudir amb la documentació que acredite la seua identitat i portar bolígraf blau o negre per a realitzar la prova.

Pròxims cursos