Logo de CdT Online Zona privada
Logo de CdT Online

CP00622: SERVICI DE RESTAURANT (CERTIFICAT DE PROFESSIONALITAT HOTR0608)

De 18/10/2022 al 13/04/2023
Obert
Servei/Sala
CDT BENIDORM
Certificat Professionalitat Hostaleria i Turisme
Tornar
Inscriure's
Afegir a la meua selecció de cursos
Horarilunes y martes de 9 a 16:30, miércoles, jueves y viernes de 9 a 14 h.
Duració580 horas
Contactecdt_benidorm@turismecv.es965594936Necessites saber més?
Direcció d'imparticióAV. BENISSA, 4, 03502, Benidorm
Dirigit aPreferentment a persones en situació legal de desocupació i a treballadors en actiu y/o fixos discontinus del sector turístic de la Comunitat Valenciana.
RequisitsRealitzar inscripció telemàtica en la web www.cdt.gva.es, autoritzant a consultar les seues dades identificatives, o en cas contrari adjuntar NIF/NIE, NÒMINA o DARDE en vigor. Complir la normativa del certificat de professionalitat.
ObjectiusDesenrotllar i muntar tot tipus de servicis d'aliments i begudes en restaurant i preparar elaboracions culinàries a la vista del comensal, aplicant amb autonomia les tècniques corresponents, acollint i atenent el client, utilitzant en cas necessari, la llengua anglesa, aconseguint la qualitat i objectius econòmics establits i respectant les normes i pràctiques de seguretat i higiene en la manipulació alimentària.
Continguts(Els mòduls formatius es desenrotllaran conforme al RD 1256/2009, de 24 de juliol, modificat pel RD 685/2011, de 13 de maig i el RD 619/2013, de 2 d'agost) MF1048_2: Servici de vins. (90 hores) MF0711_2: Seguretat, higiene i protecció ambiental en hostaleria. (60 hores) MF1051_2: Anglés professional per a servicis de restauració. (90 hores) MF1052_2: Servici en restaurant. (130 hores) MF1053_2: Elaboració i acabat de plats a la vista del client. (50 hores) MF1054_2: Servicis especials en restauració. (80 hores) MP0061 Mòdul de pràctiques professionals no laborals de Servicis de Restaurant (80 hores) *(MF0711_2) ATENENT AL REGLAMENT 852/2004, DEL PARLAMENT EUROPEU I DEL CONSELL, RELATIU A LA HIGIENE DELS PRODUCTES ALIMENTARIS, I D'ACORD AMB EL QUE ESTABLIXEN ELS REIALS DECRETS QUE REGULEN ELS CERTIFICATS DE PROFESSIONALITAT EN QUÈ S'INTEGRA, LA FORMACIÓ ESTABLIDA EN EL MÒDUL FORMATIU DE SEGURETAT I HIGIENE I PROTECCIÓ AMBIENTAL EN HOSTALERIA GARANTIX EL NIVELL DE CONEIXEMENTS NECESSARIS PER A LA CORRECTA MANIPULACIÓ DELS ALIMENTS
Informació adicionalPer a poder ser SELECCIONAT/ADA, haurà de marcar que li interessa el curs en la seua zona privada de la web, una vegada estiga PRESELECCIONAT/ADA

Pròxims cursos