Logo de CdT Online Zona privada
Logo de CdT Online

CP00722: REBOSTERIA (CERTIFICAT DE PROFESSIONALITAT. HOTR509)

De 07/11/2022 al 19/05/2023
Tancat
Termini d'inscripció de 07/07/2022 a 31/10/2022
Cuina/Rebosteria
CDT BENIDORM
Certificat Professionalitat Hostaleria i Turisme
Tornar
Plaç d'inscripció tancat
Horaride 9:00 a 14:00 h.
Duració500 horas
DocentsVERDU GRIÑAN, DIANA ARRANZ BLANCO, GREGORIO
Contactecdt_benidorm@turismecv.es965594936Necessites saber més?
Direcció d'imparticióAV. BENISSA, 4, 03502, Benidorm
Dirigit aPreferentment a persones en situació legal de desocupació i a treballadors en actiu y/o fixos discontinus del sector turístic de la Comunitat Valenciana.
RequisitsRealitzar inscripció telemàtica en la web www.cdt.gva.es, autoritzant a consultar les seues dades identificatives, o en cas contrari adjuntar NIF/NIE, NÒMINA o DARDE en vigor. Complir la normativa del certificat de professionalitat
ObjectiusPreelaborar, preparar, presentar i conservar qualsevol classe de productes de rebosteria i definir les seues ofertes, aplicant amb autonomia les tècniques corresponents, aconseguint la qualitat i objectius econòmics establits i respectant les normes i pràctiques de seguretat i higiene en la manipulació d'aliments.
Continguts(Els mòduls formatius es desenrotllaran conforme al RD 685/2011, de 13 de maig, modificat pel RD 619/2013, de 2 d'agost) MF0709_2: Ofertes de rebosteria, aprovisionament intern i control de consums (60 h). MF0306_2: Elaboracions bàsiques per a pastisseria-rebosteria (120 h). MF0710_2: Productes de rebosteria (180 h). UF1096: Elaboració i Presentació de productes fets a base de masses pastes (60 h). UF1097: Elaboració i Presentació de postres de Cuina (60 h.).UF1098: Elaboració i Presentació de gelats (60 h.). MF0711_2: Seguretat , higiene i protecció ambiental en hostaleria (60 h). MP0229: Module de pràctiques professionals no laborals de Rebosteria (80 h). * (MF0711_2) ATENENT AL REGLAMENT 852/2004, DEL PARLAMENT EUROPEU I DEL CONSELL, RELATIU A LA HIGIENE DELS PRODUCTES ALIMENTARIS, I D'ACORD AMB EL QUE ESTABLIXEN ELS REIALS DECRETS QUE REGULEN ELS CERTIFICATS DE PROFESSIONALITAT EN QUÈ S'INTEGRA, LA FORMACIÓ ESTABLIDA EN EL MÒDUL FORMATIU DE SEGURETAT I HIGIENE I PROTECCIÓ AMBIENTAL EN HOSTALERIA GARANTIX EL NIVELL DE CONEIXEMENTS NECESSARIS PER A LA CORRECTA MANIPULACIÓ DELS ALIMENTS
Informació adicionalPer a poder ser SELECCIONAT/ADA, haurà de marcar que li interessa el curs en la seua zona privada de la web, una vegada estiga PRESELECCIONAT/ADA

Pròxims cursos