Logo de CdT Online Zona privada
Logo de CdT Online

FN02822: MENÚS NADALENCS AMB PEIX DE SANTA POLA

De 14/11/2022 al 15/11/2022
Tancat
Termini d'inscripció de 08/06/2022 a 07/11/2022
Cuina/Rebosteria
CDT ELX
Preferentment Ocupats
Tornar
Plaç d'inscripció tancat
Horari 16.00 a 20.00
Duració8 horas
DocentsARIZA ABAD, DAVID
Contactecdt_elx@turismecv.es966658260Necessites saber més?
Direcció d'imparticióC/ Presidente Lázaro Cárdenas del Río, 1, 33250, Elx/Elche
Dirigit aTreballadors/es en actiu, fixos discontinus o en ERTO del sector turístic de la Comunitat Valenciana i que desenvolupe la seua activitat professional en l'àrea de cuina.
RequisitsRealitzar inscripció a través de la web www.cdt.gva.es emplenant degudament les dades que s'indiquen.
ObjectiusEls participants sabran elaborar i conéixer els peixos de Santa Pola. Aprendre a tallar, elaborar i realitzar plats amb el peix de Santa Pola.
Continguts- Presentació del curs, breu introducció del peix de Santa Pola. - saber les espècies de peixos de la mar de santa Pola -Conéixer els diversos plats a elaborar amb ells.
Informació adicionalObligatori contestar el formulari de no variació de dades en la seua situació laboral, una vegada li arribe el missatge de PRESELECCIONAT.

Pròxims cursos