LA MEUA SELECCIÓ Zona privada

Ofertes CdTJobs

CUINERA/O
Data: 15-01-2021 – 31-12-2021
Nºllocs: 1
Tipus de jornada: Completa
Paraules clau que definisquen el lloc de treball:
• CUINA I AJUDANT DE CUINA
• VALORACIÓ LLOC DE TREBALL ESTABLE
Característiques del lloc: INCORPORACIÓ A GRUP DE TREBALL ESTABLE.
Localitat: Fontanars dels Alforins Província: VALÈNCIA

AJUDANT DE CUINA
Data: 05-11-2020 – 02-11-2021
Nºllocs: 1
Tipus de jornada: Parcial
Paraules clau que definisquen el lloc de treball:
• AJUDANT DE CUINERA
• AJUDANT CUINA
Característiques del lloc: Restaurant La Tasqueta de Riba-roja Cerca Ajudant de Cuina. Horari caps de setmana de 18h a tancament Salari segons conveni més extres. Contacte 2015latasqueta@gmail.com 639108754
Localitat: Riba-roja de Túria Província: VALÈNCIA

CAP DE SALA
Data: 18-09-2020 – 31-12-2020
Nºllocs: 1
Tipus de jornada: Completa
Paraules clau que definisquen el lloc de treball:
• CAMBRER CAP DE SALA
• CAMBRER BARRA I SALA
• CAMBRER/A
Característiques del lloc: FUNCIONS: Responsable de garantir un bon servei i atenció al client. Responsable d’organitzar, dirigir i controlar l’àrea d’àrea d’aliments i begudes que tinga assignat. Responsable de la formació del seu equip de treball. Impulsa i comunica al seu equip la venda de les diferents promocions i ofertes gastronòmiques, així com canvi de carta. Supervisa i garanteix la higiene, presentació i qualitat en els aliments i begudes. REQUISITS: Experiència en serveis de carta, menús i desdejunis. Coneixements de protocol de servei. Mínim 4 anys com maître, en lloc similar. Gestió d’equip de persones al seu càrrec. Coneixements en vins. Formació acadèmica Grau en Hostaleria, substituïble per experiència. OFERIM: Excel·lents condicions laborals Dilluns i dimarts descanse + dimecres i dijous de vesprada.
Localitat: Pedralba Província: VALÈNCIA

Programa extraordinari de formació “Tornar Millors”

Habitualment l’urgent ens impedeix l’important i la formació constant queda postergada en massa ocasions. El sector turístic està sent durament colpejat per la pandèmia de la COVID19 que manté l’activitat en mínims. És, no obstant això, un parèntesi. Les ganes de viatjar i la confiança en la seguretat dels espais turístics professionals continuen vives en la societat.

El turisme continuarà sent motor econòmic encara que probablement les seues coordenades i les competències professionals que exigirà no seran les mateixes. Estàs preparat per a tornar? però sobretot vols tornar millor preparat? Apunta’t ja als nous cursos del programa «Tornar millors» de la Xarxa de *Centres de *Turisme Comunitat Valenciana pensats específicament per a la qualificació professional en aquest moment de menor activitat. Pots realitzar només el curs o cursos que més t’interessen.