LA MEUA SELECCIÓ Zona privada

Pròxims cursos

Veure més cursos

XARXA DE CENTRES

La Xarxa de Centres de Turisme és l’eina de Turisme Comunitat Valenciana que té com a fi la millora de l’ocupabilitat i eficiència dels recursos humans, l’atracció del talent, la investigació, innovació i promoció de la gastronomia i de l’hostaleria i el turisme.

NOVETATS

27 January, 2021
Sistema per a l'adhesió dels establiments turístics de restauració. Per a adhesions punxar ací: (Adhesions a l’Exquisit Mediterrani)
15 December, 2020
Emés el 10/12/2020 Passem un matí amb Alicia Arenes, directora del CdT, que ens explica què és i com funciona el Centre de Turisme de Torrevieja. tvtweb Programa 13.
1 December, 2020
CUINERA/O Data: 15-01-2021 - 31-12-2021 Nºllocs: 1 Tipus de jornada: Completa Paraules clau que definisquen el lloc de treball: • CUINA I AJUDANT DE CUINA • VALORACIÓ LLOC DE TREBALL ESTABLE Característiques del lloc: INCORPORACIÓ A GRUP DE TREBALL ESTABLE. Localitat: Fontanars dels Alforins Província: VALÈNCIA AJUDANT DE CUINA Data: 05-11-2020 - 02-11-2021 Nºllocs: 1 Tipus de jornada: Parcial Paraules clau que definisquen el lloc de treball: • AJUDANT DE CUINERA • AJUDANT CUINA Característiques del lloc: Restaurant La Tasqueta de Riba-roja Cerca Ajudant de Cuina. Horari caps de setmana de 18h a tancament Salari segons conveni més extres. Contacte 2015latasqueta@gmail.com 639108754 Localitat: Riba-roja de Túria Província: VALÈNCIA CAP DE SALA Data: 18-09-2020 - 31-12-2020 Nºllocs: 1 Tipus de jornada: Completa Paraules clau que definisquen el lloc de treball: • CAMBRER CAP DE SALA • CAMBRER BARRA I SALA • CAMBRER/A Característiques del lloc: FUNCIONS: Responsable de garantir un bon servei i atenció al client. Responsable d'organitzar, dirigir i controlar l'àrea d'àrea d'aliments i begudes que tinga assignat. Responsable de la formació del seu equip de treball. Impulsa i comunica al seu equip la venda de les diferents promocions i ofertes gastronòmiques, així com canvi de carta. Supervisa i garanteix la higiene, presentació i qualitat en els aliments i begudes. REQUISITS: Experiència en serveis de carta, menús i desdejunis. Coneixements de protocol de servei. Mínim 4 anys com maître, en lloc similar. Gestió d'equip de persones al seu càrrec. Coneixements en vins. Formació acadèmica Grau en Hostaleria, substituïble per experiència. OFERIM: Excel·lents condicions laborals Dilluns i dimarts descanse + dimecres i dijous de vesprada. Localitat: Pedralba Província: VALÈNCIA
1 December, 2020
L'objecte del Programa és facilitar, a través d'ajudes directes, que les persones majors d'edat i empadronades en la Comunitat Valenciana realitzen viatges turístics. Benvingut a Programa Bono Viatge Comunitat Valenciana.

Veure més novetats