XARXA DE CENTRES
La Xarxa de Centres de Turisme és l’eina de Turisme Comunitat Valenciana que té com a fi la millora de l’ocupabilitat i eficiència dels recursos humans, l’atracció del talent, la investigació, innovació i promoció de la gastronomia i de l’hostaleria i el turisme.
NOVETATS

27 January, 2021
Sistema per a l'adhesió dels establiments turístics de restauració.
Per a adhesions punxar ací: (Adhesions a l’Exquisit Mediterrani)

15 December, 2020
Emés el 10/12/2020
Passem un matí amb Alicia Arenes, directora del CdT, que ens explica què és i com funciona el Centre de Turisme de Torrevieja.
tvtweb Programa 13.

1 December, 2020
CUINERA/O
Data: 15-01-2021 - 31-12-2021
Nºllocs: 1
Tipus de jornada: Completa
Paraules clau que definisquen el lloc de treball:
• CUINA I AJUDANT DE CUINA
• VALORACIÓ LLOC DE TREBALL ESTABLE
Característiques del lloc: INCORPORACIÓ A GRUP DE TREBALL ESTABLE.
Localitat: Fontanars dels Alforins Província: VALÈNCIA
AJUDANT DE CUINA
Data: 05-11-2020 - 02-11-2021
Nºllocs: 1
Tipus de jornada: Parcial
Paraules clau que definisquen el lloc de treball:
• AJUDANT DE CUINERA
• AJUDANT CUINA
Característiques del lloc: Restaurant La Tasqueta de Riba-roja Cerca Ajudant de Cuina. Horari caps de setmana de 18h a tancament Salari segons conveni més extres. Contacte 2015latasqueta@gmail.com 639108754
Localitat: Riba-roja de Túria Província: VALÈNCIA
CAP DE SALA
Data: 18-09-2020 - 31-12-2020
Nºllocs: 1
Tipus de jornada: Completa
Paraules clau que definisquen el lloc de treball:
• CAMBRER CAP DE SALA
• CAMBRER BARRA I SALA
• CAMBRER/A
Característiques del lloc: FUNCIONS: Responsable de garantir un bon servei i atenció al client. Responsable d'organitzar, dirigir i controlar l'àrea d'àrea d'aliments i begudes que tinga assignat. Responsable de la formació del seu equip de treball. Impulsa i comunica al seu equip la venda de les diferents promocions i ofertes gastronòmiques, així com canvi de carta. Supervisa i garanteix la higiene, presentació i qualitat en els aliments i begudes. REQUISITS: Experiència en serveis de carta, menús i desdejunis. Coneixements de protocol de servei. Mínim 4 anys com maître, en lloc similar. Gestió d'equip de persones al seu càrrec. Coneixements en vins. Formació acadèmica Grau en Hostaleria, substituïble per experiència. OFERIM: Excel·lents condicions laborals Dilluns i dimarts descanse + dimecres i dijous de vesprada.
Localitat: Pedralba Província: VALÈNCIA

1 December, 2020
L'objecte del Programa és facilitar, a través d'ajudes directes, que les persones majors d'edat i empadronades en la Comunitat Valenciana realitzen viatges turístics.
Benvingut a Programa Bono Viatge Comunitat Valenciana.