Logo de CdT Online Zona privada
Logo de CdT Online

CP00422: CUINA (CERTIF. PROF. HOTR0408)

De 17/10/2022 al 14/06/2023
Tancat
Termini d'inscripció de 07/07/2022 a 04/10/2022
Cuina/Rebosteria
CDT ALICANTE
Certificat Professionalitat Hostaleria i Turisme
Tornar
Plaç d'inscripció tancat
HorariDe 09.00 a 16.00h.
Duració810 horas
DocentsALBORT PEÑA, FRANCISCO DOS SANTOS ALMEIDA, GICELIA
Contactecdt_alicante@turismecv.es965938550Necessites saber més?
Direcció d'imparticióCATEDRÀTIC JAUME MAS I PORCEL Nº 4, 03005, Alacant/Alicante
Dirigit aPersones en situació de desocupació o millora d'ocupació de la Comunitat Valenciana. Realitzar inscripció registranse en la web www.cdt.gva.es adjuntant D.N.I. / N.I.E. i DARDE en vigor, o be, autoritzar LPD i consulta PAI al omplir l'inscripció.
RequisitsEstar Titulat en ESO, Certf. Prof. nivell I (mateixa unitat competència) i superar la prova de selecció el 5 d'octubre a les de 09.30h.en CdT-Alacant.
ObjectiusDesenvolupar els processos de pre-elaboració, preparació, presentació i conservació de tota classe d'aliments i definir ofertes gastronòmiques, aplicant amb autonomia les tècniques corresponents, aconseguint la qualitat i objectius econòmics establits i respectant les normes i pràctiques de seguretat i higiene en la manipulació alimentaria.
ContingutsContingut: (D'acord amb l'RD 1376/2008 d'1 d'agost, del certificat de professionalitat, HOTR0408: Cuina): MF0711_2: Seguretat i higiene i protecció ambiental (60h) MF0259_2: Ofertes gastronòmiques senzilles i sistemes d'aprovisionament (70h.) MF0260_2: Pre-elaboració i conservació d'aliments (190h.) UF0063: Pre-elaboració i conservació vegetals i bolets (60h) UF0064: Pre-elaboració i conservació pescats, crustacis i mol·luscos (60h.) UF0065: Pre-elaboració i conservació carns, ocells i caça (70h.) MF0261_2: Tècniques culinàries (240h.) UF0066: Elab. Bas. i plats elem. amb hortalisses, llegums secs, pastes, arrossos i ous (70h.) UF0067: Elab. Bas. i plats elem. amb peixos, crustacis i mol·luscos (60h.) UF0068: Elab. Bas. i plats elem. amb carns, ocells i caça (70h.) UF0069: Elab. Bas. de rebosteria i postres elementals (40h.) MF0262_2: Productes culinaris (170h.) UF0070: Cuina creativa o d'autor (30h.) UF0071: Cuina espanyola i internacional (80h.) UF0072: Decoració i exposició de plats (60h.) MP0017: Pràctiques professionals no laborals (80h)
Informació adicionalObligatori estar inscrit en el curs i presentar-se a la selecció del 5 d'octubre, en CdT-Alacant, a les 09.30h. i en la seua zona privada de la web marcar que l'interessa el curs, una vegada estiga PRESELECCIONAT/A.

Pròxims cursos